ferm LIVING og kunstner Stine Leth i eksklusivt samarbejde

Den århusianske strikkunstner Stine Leth har skabt 30 unikke værker for ferm LIVING, der vil blive solgt eksklusivt på fermliving.com fra mandag d. 26. januar 2015.

Kunstner Stine Leth arbejder med strik, hvoraf hun skaber farverige værker, skulpturer og figurer samtidigt med at hendes kreative udfoldelser bevæger sig på forskellige niveauer inden for design og kunst.

Til ferm LIVING har hun strikket 30 vægværker, hvor trærammer er betrukket med abstrakte strikkede mønstre i en bred palette af farver og kvaliteter.

”Vi er meget glade for de værker, som Stine Leth har skabt til os. Ligesom os er hun optaget af håndværket og det unikke, hvilket bestemt har været grobund for et godt kreativt samarbejde”, forklarer Trine Andersen, designer og ejer af ferm LIVING.

De 30 værker er alle legende, hvilke er afgørende for Stine Leth, der trives bedst i et humoristisk og koloristisk univers, som afspejler en spontanitet og glæde i arbejdet.

“Jeg synes, det er sjovt at få kunsten ind i designverdenen, da den jo på samme måde som design er det vi omgiver os med i vores hjem. Derfor var det oplagt at skabe en række værker til ferm LIVING”, siger Stine Leth.

De 30 værker kommer i forskellige størrelser fra 20 x 20 cm til 50 x 50 cm og koster fra kr. 1699,-

Se alle 30 værker på : WWW.fermliving.dk

English version : http://www.fermliving.com/home/stine-leth.aspx